x

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de gelegenheid om je in te schrijven voor de nieuwe jaargang van onze opleiding tot zadelpasser, vóór we de inschrijvingen definitief openen. Let op: De opleidingsplekken zijn beperkt en de vraag is elk jaar groot! Door de groep klein te houden (maximaal 15 studenten), waarborgen we de kwaliteit. Zorg dus dat je niet achter het net vist en jij jezelf verzekert van jouw studieplek voor de opleiding tot zadelpasser!

Jij wil voor jouw paard toch ook het allerbeste? Doe jezelf en je paard niet tekort en verzeker jezelf ervan dat je samenwerkt met de beste professional. Onze erkende Equine Saddlefitting Specialists zijn zadelpassers met een brede kijk op paardenwelzijn en met recht specialist te noemen in hun vak. Zoek en vind een goede, gediplomeerde zadelpasser bij jou in de regio via onderstaand overzicht. 

Irma Wormgoor

Saddlefit | Wichmond

Mijn naam is Irma Wormgoor, sinds 2005 fulltime zadelpasser. Naast dat paarden schitterende dieren zijn, fascineert het mij enorm hoe een paard in elkaar steekt en hoe het beweegt. Ik zorg graag dat het paard zo goed mogelijk kan presteren, zonder dat het welzijn vergeten wordt. We verlangen de beste prestaties van onze paarden, het is daarom essentieel dat ze zo comfortabel mogelijk datgene kunnen doen dat wij van ze vragen onder het zadel. Ik ben gekwalificeerd Advanced Equine Saddlefitting Specialists, MSFC en SMS zadelpasser. Ik houd me met plezier al jaren bezig met het verbeteren van het zadelcomfort voor zowel paard als ruiter. De paardenwereld ontwikkelt zich continue; daarom blijf ik me voortdurend bijscholen op het gebied van zadels, maar ook op het gebied van anatomie, bouw en beweging van paard en ruiter. Naast zadelpasser ben ik ook gediplomeerd ruiter- en medisch fitness trainer en gespecialiseerd in houding, zit en de fitheid van de ruiter. Hierdoor kan ik als medisch en veterinaire thermograaf een ander licht werpen op zowel het paarden- als het ruiterlichaam om zo de fysieke gesteldheid te verbeteren. Bovendien stelt dit mij in staat om primaire oorzaken van blessures op te sporen en ze daarna te monitoren tijdens het herstelproces. Hierdoor kunnen paard en ruiter, zo snel als het lichamelijk weer mogelijk is, hun training opbouwen. Mijn kracht in dit totaalplaatje is hierin mijn brede blik op zowel het paard, het zadel en de ruiter.

Maak kennis met Irma

Natalie van Hulst

v. Hulst Zadels | Lithoijen

Helaas loop je eerst zelf tegen zadelproblemen aan en voel je je niet gehoord door je eigen zadelpasser voordat je je realiseert dat het anders kan en anders moet: Dit was voor mij als paardeneigenaar destijds niet anders. Vol overgave ben ik daarom gestart met de opleiding tot Equine Saddlefitting Specialist. De opleiding was pittig, uitdagend, inhoudelijk zeer volledig en werd gegeven door echte professionals in de paardenwereld. Van fysiotherapeut tot dierenarts en van bewegingsanalist tot erkende zadelpassers, allemaal met jarenlange ervaring. Dankzij deze opleiding heb ik veel kennis mogen opdoen over de anatomie en biomechanica van het paard én de ruiter. Al snel werd me nogmaals duidelijk welke essentiële rol het zadel speelt in het hele verhaal rondom een combinatie. Na het behalen van mijn certificaat stond ik te popelen om aan de slag te gaan; Gevoed door de drang om andere ruiters en paarden het leed te besparen wat ik zelf had ervaren. Ondertussen heb ik al heel wat combinaties kunnen begeleiden in het vinden van een verantwoord passend zadel. Ik schroom niet om daar waar nodig door te verwijzen naar externe specialisten zoals een dierenarts of een fysiotherapeut, als ik denk dat dit het paardenwelzijn ten goede komt. Ik vind het belangrijk om te luisteren naar de klant en zijn of haar wensen, maar nog belangrijker; om goed te kijken wat de combinatie nodig heeft. Ik maak graag een onderdeel uit van het team rondom jou en je paard. Neem gerust contact met mij op om te bekijken hoe ik voor jou het verschil kan maken.

Maak kennis met Natalie

Sonya Watson

Watson's Zadelservice | Bladel

Watson’s zadelservice biedt zadelpas-advies, onderhoud en verkoop van premium zadels voor recreatie- en sportpaarden. Sonya Watson is een ervaren en kundige ondernemer met een aanstekelijk enthousiasme en onbeperkte liefde voor paarden en de sport. Zadelpas consult Als ruiter wil jij het beste voor je paard. Daarom is een goed passend zadel een vereiste voor jou. Wil je weten of je huidig zadel past bij jou en je paard? Een consult is je eerste stap en helpt je op weg naar de perfecte pasvorm met een aangepast of nieuw zadel. Zadelaanpassingen & reparaties Hervullen en aanpassen van de kussens kan voldoende zijn om je bestaande zadel weer goed passend te krijgen. Een gedeeltelijke vulling kan verzorgd worden op locatie en geeft je de mogelijkheid om direct door te trainen. Een complete vernieuwing van de vulling of een kleine reparatie wordt gedaan in de werkplaats. Verkoop van Premium zadels Bij Watson’s kun je terecht voor modern en klassiek gestijlde zadels. Volledige op maat gemaakt voor je paard en jou. Alle merken van Watson’s zijn van hoge kwaliteit en zijn volledig aan te passen aan jouw persoonlijke smaak, maar belangrijker nog; bieden de perfecte pasvorm voor jou en je paard. Opleidingen en ervaringen Sonya, Brits van oorsprong, is sinds 1996 professioneel actief in de paardensport met ervaring op wedstrijdniveau in rensport en dressuur in Engeland, Australië en Nederland. Opgeleid aan de studie British Horse Society Instructor in Engeland en specifiek voor Zadelpas Consulente gediplomeerd aan de opleidingen ESS en M.S.F.C. Sonya brengt eigen paarden uit in dressuur, is instructrice en runt een kleine sportstal in Noord-Brabant.

Maak kennis met Sonya

Annelieke Ten Pas

Zadelmakerij ten Pas | Hoogeveen

Ik was erg jong toen ik erachter kwam dat mijn hart bij de paarden ligt, met de fantastische sport die daarbij hoort. Wat begon als een klein meisje met een pony, is het uitgegroeid naar een zadelspecialist in hart en nieren. Door het werken in de paardenwereld als stalruiter en Orun-instructrice heb ik voor mijn opleiding als zadelpasser al veel ervaring op kunnen doen. Want zadelpassen is niet alleen “zadelpassen”. Het is kritisch kijken naar paard en ruiter, zien wanneer een combinatie verbeterd en ervoor zorgen dat ruiter en paard het beste in elkaar naar boven halen. Sinds 2017 ben ik trots eigenaar van Zadelmakerij ten Pas. Kennis, nauwkeurigheid en klantgerichtheid zijn onze sleutelwoorden. Ik sta te popelen om jou bij de hand te nemen en te laten zien dat een zadel echt het verschil kan maken! Aanvullende diploma’s: MSFC gediplomeerd ORUN allround gediplomeerd ESS advanced gediplomeerd

Maak kennis met Annelieke

Sem de Lorijn

De Lorijn Zadels | Eindhoven

Vanuit mijn kinderjaren ontstond de passie en liefde voor paarden. Zoals velen ben ook ik gestart op een Shetlandpony en uiteindelijk via grotere pony’s doorgegroeid naar de paarden. Tijdens een zadelpasconsult met mijn eigen paard kwam ik in aanraking met dit mooie ambachtelijke vak. Omdat ik binnen het zadelpas vak veel kansen tot verbetering zag, ben ik me daarin gaan verdiepen. Ik besloot mijn hart te volgen en schreef me in voor de opleiding Equine Saddlefitting Specialists. Tijdens deze opleiding werd mijn gevoel meermaals bevestigd; wat een waardevol vak! Het juiste zadel is écht essentieel. Nog belangrijker; zorg er voor dat dat zadel het juiste zadel blíjft, door je zadel met regelmaat te laten controleren door een deskundige zadelpasser. Paarden blijven constant veranderen. Des te belangrijk is het om je zadel met regelmaat te laten controleren en aanpassen om de juiste pasvorm ook in de toekomst te kunnen waarborgen. In mijn missie naar een hoger paardenwelzijn heb ik al veel combinaties geholpen naar het juiste zadel. Met als resultaat; paarden die onbeperkt en vrij kunnen bewegen, en ruiters die genieten en hun doelen behalen! Door voortdurend onderzoek naar verbetering in het paardenwelzijn zullen we soms van bepaalde gewoontes moeten afwijken. Dat is eng, maar wel noodzakelijk als we in de toekomst willen blijven genieten van de paardensport. Als zadelpasser heb ik hier gelukkig veel invloed op, en daar heb ik jouw hulp bij nodig. Met veel passie en zorg ontmoet ik jou en je paard zodat jullie onbezorgd kunnen genieten van onze prachtige sport!

Maak kennis met Sem

Lobke Bijl

Lobke Bijl Equine Business BV | Herwijnen

Ik ben Lobke Bijl, aangenaam! Al van kleins af aan ben ik tussen de paarden te vinden en al jaren beoefen ik met mijn eigen paarden fanatiek de wedstrijdsport, met name eventing. Mijn eerste eigen paard Becky W had absoluut geen geluk met haar gezondheid en dankzij haar heb ik mijn interesse ontwikkeld voor alles rondom paardengezondheid en het optimaliseren van het paardenwelzijn. Voor mij was dit uiteindelijk ook de motivatie om hier écht mijn missie van te maken: “Put the horse first and the sport second”. Veelzijdig en breed opgeleid Nadat ik mijn middelbare school en NHB-Deurne had afgerond heb ik op meerdere sportstallen gewerkt en in 2014 heb ik de HBO-opleiding Equine Sporttherapeut succesvol afgerond en ben ik aan de slag gegaan als Equine Sporttherapeut. Aanvullend heb ik in 2014 de cursus anatomie en biomechanica onder leiding van Sharon May-Davis gevolgd. Waarna ik in 2015 de opleiding tot osteopathie ben gaan volgen aan de HSA. Blijven ontwikkelen Bij de vele paarden die ik inmiddels heb mogen behandelen liep ik er regelmatig tegenaan dat ook andere zaken in het management van het paard het welzijn van het paard in de weg zaten. Een goed passend zadel speelt daarbij een zeer belangrijke rol. Dit heeft mij ertoe bewogen om in 2022 te starten met de opleiding tot Equine Saddlefitting Specialist, welke ik begin 2023 heb afgerond. Perfecte aanvulling Mijn ervaring als sporttherapeut en osteopaat en de opleiding tot zadelpasser vullen elkaar perfect aan en ik ben er dan ook trots op dat ik nu paarden op een nog breder vlak kan helpen en dat ik dit unieke concept van behandelen én zadels passen kan aanbieden.

Maak kennis met Lobke

Mariska Buursema

Zadelpassie | Coevorden

Zodra jij het zadel op je paard legt en besluit om op zijn rug te gaan zitten, heb je een heel duidelijke verantwoordelijkheid. Namelijk om het je paard zo comfortabel mogelijk te maken het gevraagde uit te kunnen voeren! Mijn hele leven zijn de paarden de rode draad in mijn leven, een ware passie! Al meer dan 25 jaar ben ik actief verbonden aan de paarden(sport)wereld. Begonnen als “Pennymeisje” in de Randstad, opgeleid tot instructrice en hippisch bedrijfsleider en voor de paarden en de liefde verhuisd naar Drenthe. In mijn omgeving zag ik veel combinaties die van alles probeerden om zo goed mogelijk te presteren in de sport of zo’n fijn mogelijke training te hebben. Er wordt met alle juiste bedoelingen flink geïnvesteerd in het gehele management rondom het paard. Van instructie tot fysiotherapeuten. Van therapieën tot supplementen. Maar hoe vaak wordt het zadel in dit management meegenomen? En dan niet alleen af en toe wat vet op het leer of een plukje wol bij de vulling, maar een echt goede controle of het zadel jouw paard laat groeien en ontwikkelen? Want een passend zadel draagt bij aan de ontwikkeling, groei en welzijn van je paard en jou als ruiter! Wil je liever geen zadelhandelaar of -verkoper bij je paard? Maar een eerlijk en goed onderbouwd advies? Ik laat je graag meekijken, voelen en ervaren hoe het goed is of beter kan! Pas als je paard zijn lichaam correct kan gebruiken en jij straalt op je paard, ben ik tevreden. Zadelpassie, passie voor passend!

Maak kennis met Mariska

Tessel Somhorst

Som Saddles | Haaksbergen

Even voorstellen: ik ben Tessel Somhorst. Dressuur-, spring- en (laagdrempelig) eventing amazone. Sinds juli 2023 ben ik de trotse eigenaresse van mijn onderneming: Som Saddles. Al zo lang ik mij kan herinneren ben ik een grote paarden-fanaat. Op jonge leeftijd ben ik begonnen met paardrijden op de lokale rijvereniging. Toen ik zestien was kocht ik met behulp van mijn ouders mijn eerste eigen pony. Gaandeweg heb ik veel moeten leren op allerlei vlakken. Ik leerde de belangen van goed management, correcte training en daarbij bleek al snel een onmisbare factor: een goed passend zadel. Ook bij mijn volgende paarden kwam het zadel steeds als rode draad terug. We ervaarden veel problemen in onze zoektocht naar een goed passend zadel en dit wekte mijn interesse voor het beroep. Dit moet toch anders kunnen? In September 2022 ben ik daarom gestart met de opleiding tot Equine Saddlefitting Specialist. Tijdens deze zeer uitgebreide opleiding tot zadelpasser heb ik erg veel mogen leren over de biomechanica van het paard, de anatomie van de ruiter, voorkeurspatronen en uiteraard over zadels en hun pasvorm. Al snel ervaarde ik wat voor verschil een goed passend zadel kan maken. Op 1 juli 2023 heb ik met goed resultaat de opleiding afgerond. Sindsdien ben ik actief als zadelpasser en help ik graag jouw paard én jou aan een goed passend zadel zodat jullie als team zo optimaal mogelijk kunnen presteren en genieten! Wil jij ook ervaren wat voor verschil een correct passend zadel voor jullie kan maken? Neem gerust contact met mij op.

Maak kennis met Tessel

Lindi Smeulders

Smeulders Zadelservice | Tilburg

Als kind kon je mij al niet weghouden van paarden en begon ik uiteindelijk op mijn 6e met paardrijden. Mijn passie voor paarden groeide met de jaren, en ik besloot van mijn passie mijn beroep te maken. Daarom volgde ik de opleiding Bedrijfsleider Paardensport en -houderij. Tijdens deze opleiding viel het me op dat er weinig aandacht was voor het belang van een goed passend zadel, ondanks het feit dat veel ruiters worstelden met zadelproblemen. Na het succesvol afronden van mijn opleiding, wilde ik me verder verdiepen in zadels en besloot ik de opleiding tot Equine Saddlefitting Specialist te volgen. Deze beslissing werd versterkt door mijn wens om ruiters en paarden te helpen met een comfortabel en goed passend zadel. Transparantie staat voor mij als zadelpasser centraal. Ik geloof in eerlijke communicatie met mijn klanten. Ik deel graag mijn expertise en kennis om ervoor te zorgen dat iedereen begrijpt waarom een specifiek zadel is gekozen en hoe dit kan bijdragen aan langdurig succes. Mijn doel is niet alleen om een geschikt zadel te vinden, maar ook om ruiters te helpen begrijpen waarom een goed passend zadel essentieel is voor het welzijn van hun paard. Met mijn betrokkenheid bij paarden en mijn expertise in zadelpassen, ben ik vastbesloten om ruiter en paard te helpen bij het vinden van het perfecte zadel of de juiste aanpassing. Laten we samen streven naar het hoogste niveau van comfort en prestatie, waarbij eerlijkheid en transparantie altijd voorop staan. Samen kunnen we een positief verschil maken in het welzijn van paarden. Vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met me op.

Maak kennis met Lindi

Diënthy Bens

Saddlesense | Haps

Al vroeg begon de liefde voor paarden, met amper 6 jaar stond ik te popelen om naar de ponyclub te mogen. Na de middelbare school schreef ik me in op de opleiding Paardenhouderij & Management. Daarnaast ging ik meerdere paarden voor andere eigenaren rijden. Vaak niet de meest makkelijke, maar dat was juist mijn ding: samen met zo’n paard puzzelen totdat alle stukjes op zijn plek vielen. Tijdens de opleiding Paardenhouderij & Management heb ook het ORUN – diploma behaald. Hierna heb ik er toch nog voor gekozen om verder te studeren. Toch kwam ik er al snel achter dat ik de paarden toch wel erg miste. Ongeveer tegelijkertijd ervaarde ik hoe belangrijk een passend zadel is. Mijn eigen paard veranderde zó erg na een aanpassing aan mijn zadel dat er een wereld voor mij open ging. Dít wilde ik doen! Elke combinatie het gevoel geven wat ik daar op dat moment voelde! Ik las me verder in over het vak en besloot ervoor te gaan. De opleiding Equine Saddlefitting Specialists paste het beste bij mij. Deze opleiding opende mijn ogen en gaf mij de kans om te ontwikkelen op het gebied van zadels en biomechanica en leerde mij wat een passend zadel teweeg kan brengen. Nu als zadelpasser vind ik naast een passend zadel, een stukje educatie van de ruiter ook heel erg belangrijk. Ik wil ervoor zorgen dat in mijn vakgebied elke combinatie kan genieten van een passend zadel voor zowel ruiter als paard! Een goed passend zadel geeft jou en je paard het juiste gevoel met een ‘happy atlete’ tot gevolg. Ik help je aan een goed passend zadel en eerlijk en kundig advies.

Maak kennis met Diënthy

Myrthe Schuurmans

Myrthe's Saddlefitting | Coevorden

Vanaf jonge leeftijd ben ik met veel passie bezig met paarden. Ik heb in de sport gereden maar ook veel paarden in training gehad. Daardoor heb ik op een niet altijd positieve manier ontdekt wat voor invloed het zadel had. Met een goed passend zadel gingen de paarden veel beter lopen. Maar ook ben ik veel paarden en pony’s tegen gekomen die in verzet kwamen of ongewenst gedrag, zelfs regelmatig heel gevaarlijk gedrag vertoonden. Dit verbeterde bijna altijd nadat het zadel was aangepast of ze een ander wel goed passend zadel kregen, in combinatie met de juiste training. Op deze momenten merkte ik dat best veel mensen de juiste begeleiding miste als het gaat om het zadel, het paard en de ruiter en vooral de combinatie hiervan. Ik merkte óók dat er dus ontzettend veel paarden en pony’s worden gereden met een niet goed passend zadel en dat er vaak te laat actie werd ondernemen als het paard ongewenst gedrag vertoonde onder het zadel. Voor mijn toenmalige opleiding ben ik stage gaan lopen bij meerdere goed aangeschreven zadelpassers en mij gaan verdiepen in een opleiding tot Zadelpasser. Ik heb uiteindelijk gekozen voor Equine Saddlefitting Specialists omdat deze opleiding het meest diepgaand en uitgebreid is en hierdoor het beste bij mij paste. Ik heb echt ontzettend veel geleerd en het was heel interessant. Nu ik aan het werk ben als zadelpasser blijft het heel mooi om te zien hoe blij je paarden en ruiters kan maken met een goed passend zadel en de service er omheen! Tijdens mijn zadelpasconsulten kijk ik heel uitgebreid naar alles wat van belang is voor een goed passend zadel. Ik luister goed naar de wensen van de ruiter, maar hou daarbij ook goed de conformatie en signalen van het paard in het oog. Zo kom ik tot een goed advies met een passend zadel tot gevolg en daar wordt iedereen blij van!

Maak kennis met Myrthe

Lisanne Boer

LB Zadelatelier | Westerwijtwerd

Ik ben van jongs af aan gek van en met paarden en actief in de dressuursport. Dit is begonnen met mijn eigen pony op 9-jarige leeftijd en is daarna nooit meer gestopt. Het opleiden van jonge paarden voor het hogere niveau vind ik fantastisch. Het is een traject vol uitdagingen en de stappen die je samen maakt tijdens het opleiden, daar kan ik echt van genieten! Deze ervaring maakt mij oplossingsgericht en flexibel, kwaliteiten die niet alleen van pas komen tijdens het paardrijden, maar ook in mijn werk als zadelpasser. Het gaat niet alleen om het kiezen van het juiste zadel, maar ook om het begrijpen van de unieke behoeften van elke paard- en ruitercombinatie. Omdat leren een oneindig proces is, heb ik tevens mijn ORUN-diploma gehaald. Dit opende de deur naar het lesgeven en dit heb ik jaren met veel plezier gedaan. Door een negatieve ervaring met een niet passend zadel ben ik na gaan denken; dit moet toch anders kunnen? Ik ben daarom in 2022 gestart met de opleiding tot Equine Saddlefitting Specialist. Deze opleiding staat voor een nieuwe generatie zadelfitters die opgeleid zijn met méér kennis over biomechanica van het paard, ruiteranalyse en zadelpasvormen. Met mijn gevoel als ruiter, de ervaring in het lesgeven en nu met kennis van het zadelpassen bied ik een unieke combinatie waardoor ik zowel voor paard als ruiter een juist advies over een passend zadel kan uitbrengen. Zo kunnen je paard én jij gezamenlijk tot een optimale prestatie komen en waarborgen we het welzijn van je paard. Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op!

Maak kennis met Lisanne

Amanda van Der Meij De Bie

MDB Saddlefitting | Nieuw-Vennep

Ik ben Amanda van der Meij de Bie en vanaf mijn tiende ben ik al met het paarden virus besmet geraakt. Sinds mijn achttiende heb ik verschillende pony’s en paarden gehad en heb ik in 2020 een veulentje gefokt. Sinds 2017 ben ik KNHS jurylid voor de B/L dressuur. Sinds 2020 heb ik ook samen met mijn zusje een pensionstal aan huis. Met mijn achtergrond in de paardensport en mijn eigen ervaring als amazone, begrijp ik uit eerste hand hoe belangrijk het is om een zadel te hebben dat perfect past bij zowel het paard als de ruiter. Na een mindere ervaring met een zadelpasser besloot ik in 2022 de opleiding Equine Saddlefitting Specialists te volgen. Ik dacht het kan niet alleen beter, maar het moet ook beter! Sindsdien help ik paardeneigenaren bij het vinden van een nieuw zadel of het aanpassen van een bestaand zadel voor een optimale pasvorm en comfort. Aangezien alles met elkaar samenhangt ben ik in 2023 gestart met de Professional Bridle Fitting course van Natascha van Eijck om mijn kennis verder te vergroten. Mijn doel is simpel: ik wil ervoor zorgen dat elk paard het beste zadel heeft voor zijn welzijn en prestaties. Door samen te werken streven we naar comfort en harmonie tussen paard en ruiter. Bij mij staat het welzijn van jouw paard altijd centraal. Neem gerust contact met me op en laten we samen kijken hoe we jouw paard het beste kunnen ondersteunen!

Maak kennis met Amanda

Danique Verbrugge

Saddlefitting by Dani | Ossendrecht

Mijn naam is Danique Verbrugge, ik ben samen met mijn man en dochter woonachtig in Ossendrecht. Van jongs af aan ben ik al besmet met het paardenvirus en tot op de dag van vandaag is dit nog niet gewijzigd! Sterker nog, tegenwoordig is het niet alleen mijn passie, maar ook mijn beroep. In 2016 heb ik een ongeluk gehad met mijn paard waarbij een bekkenscheur was ontstaan. Om deze reden was, en is, het soms lastig om in mijn zadel te blijven zitten. Rijden werd voor mij steeds moeilijker en ik merkte dat ook mijn paard hinder ondervond van deze wisselwerking. Door middel van goed advies en een kundige zadelpasser destijds, heb ik een nieuw zadel aangeschaft waar ik beter in kon zitten en wat mijn paard niet belemmerde. Ik realiseerde me mede hierdoor hoe groot de impact van een goed passend zadel is voor paard én ruiter en wilde mijn steentje bijdragen. In 2022 heb ik daarom besloten mijn droom na te jagen en schreef ik mij in voor de opleiding tot Equine Saddlefitting Specialist. In 2023 sloot ik mijn examens met goed gevolg af en haalde ik mijn diploma. Sindsdien ben ik als zelfstandig zadelpasser werkzaam binnen mijn eigen bedrijf ‘Saddlefitting by Dani’. Het is mijn doel om jou en je paard van een goed passend zadel te voorzien zodat jullie pijnvrij, zonder enige hinder zo optimaal mogelijk kunnen presteren. Op deze manier kunnen jullie zorgeloos genieten van onze mooie paardensport.

Maak kennis met Danique

Er zijn geen zadelpassers die overeenkomen met de geselecteerde werkgebieden. Pas uw filters aan.

45

  Ga jij van je passie je beroep maken?
  Er zijn nog enkele studieplekken vrij!
  Ben jij die persoon die paardenwelzijn op één zet en van zijn passie zijn beroep wil maken? De inschrijvingen voor de opleiding tot Equine Saddlefitting Specialist jaargang ’24-’25 zijn geopend en de eerste studieplekken zijn al geclaimd. Om de kwaliteit te waarborgen bieden we jaarlijks slechts 15 studieplekken aan. Ben jij benieuwd of de opleiding iets voor jou is? Laat je gegevens achter en we sturen je – geheel vrijblijvend – meer informatie toe.

   Ga jij van je passie je beroep maken?
   Er zijn nog enkele studieplekken vrij!
   Ben jij die persoon die paardenwelzijn op één zet en van zijn passie zijn beroep wil maken? De inschrijvingen voor de opleiding tot Equine Saddlefitting Specialist jaargang ’24-’25 zijn geopend en de eerste studieplekken zijn al geclaimd. Om de kwaliteit te waarborgen bieden we jaarlijks slechts 15 studieplekken aan. Ben jij benieuwd of de opleiding iets voor jou is? Laat je gegevens achter en we sturen je – geheel vrijblijvend – meer informatie toe.